23
16
-
Vastaan asteli pelottava Kaaoksen yhtyneet voimat. Hyökkäysvuoro Childreneillä.

Kaoottiseen tyyliinsä vastustaja ei odottanut kunnes pelaajani olisivat aloittaneet hyökkäyksen vaan ne rynnivät silmille välittömästi kun pallo oli ilmassa. Hyökkäys oli ryhmittynyt kentän vasemmalle laidalle ja pelaajani huomasivat olevansa yht'äkkiä keskellä kauheaa mättöä - peikko, ogre ja minotauri mättivät kilpaa pelaajiani kumoon. Hath'rath the Lidless yritti kääntää hyökkäystä toiselle puolelle kenttää mutta yhden miehen hyökkäys tyrehtyi nopeasti kun hyökkääjiksi tarkoitetut pelaajani eivät päässeet sitomaan tarpeeksi vastustajia. Pallo irtosi helposti.

Kävi nopeasti ilmi että tänään ei nähtäisi ketteryyden ilotulitusta. Helpoinkin väistö tuntui olevan pelaajilleni vaikeaa.

Näytti jo hyvin vahvasti siltä että Kaaoksen Liittouma tekee TD:n. Vastustajien taklaukset alkoivat tuottaa tulosta ja KO-boksiini kannettiin neljä pelaajaani nopeaan tahtiin. Hyökkääjät olivat muuttuneet puolustajiksi ennen kuin kukaan ehti sanomaan "läskisoosi". Pelaajani yrittivät rimpuilla vastaan mutta viimeinenkin pallonnostoyritys päättyi huonosti ja lopulta pallo vastustajan minotaurille. Se sekopää lähti juoksemaan kohti maalialuetta, taklaten ohimennen pelaajaani. Oli tosin selvä että se ei ehtisi maaliin asti ennen puoliajan merkiksi puhallettavaa vihellystä mutta pallon ojentaminen jollekin nopeammalle ei olisi ollut vaikea tehtävä - ELLEI minotauri olisi ollut sen verran tunnetiloissaan että jäi erän viimeisillä hetkillä karjumaan paikoilleen eikä suostunut luopumaan pallosta vaikka sen joukkuetoverit yrittivät huutaa sille asiasta. Kukaan omistakaan ei uskaltanut mennä ja ottaa palloa tuolta vaahto suusta valuvalta pedolta palloa. Erätauolle tilanteessa 0-0.

Toinen erä olikin sitten Childreneiden puolelta aivan kuin tyystin eri peli. Heti aloituspotku oli täydellinen ja vastustajan hyökkäys oli hieman liian aggressiivinen joten tarpeeksi vahva ryhmä pelaajiani pääsi hyökkäysalueelle ja sai sumputettua pallon ympäristön estäen vastustajan pelaajia ottamasta palloa haltuun. Sitten Kyorl Ultrine sai vain syötön maalialueelle ja TD.

Toinen maali oli hieman samanlainen kuin ensimmäinenkin.

Pelissä paljon oli kiittäminen vastustajan kunnon loppumista. Tiedossa oli että vastustaja tulee kovaa varsinkin erien alut mutta sitten erien loppupuolella saattaa pelaajieni kokeneisuus ja kunto osoittautua pelin voittajaksi. Niin kävikin. Onnekkaana asiana voi pitää myös sitä ettei palaajat kärsineet pelissä vaurioita vaikka vastassa oli fyysinen joukkue. Pelaajat kestivät isojenkin jyrmyjen taklaukset kuin miehet ainakin.