-
-
-
-
Jämtlands Änglar började matchen i ett intensivt tempo, och innan Livdragonerna riktigt fattat att matchen börjat låg de under med två mål. Med bara nio spelare och utan kastare såg det onekligen tungt ut i det läget, men de lyckades i alla fall fixa en reducering till 1-2 innan halvleken var över och ett litet hopp tändes igen eftersom de skulle få bollen i början på andra halvlek.

Änglarna kontrade dock snabbt och snyggt in ett mål ganska omgående och där var egentligen matchen avgjord, även om Livdragonerna lyckades göra ett nytt mål på två rundor. Sen kom då vändningen när Livdragonernas försvar effektivt höll nere Änglarnas två spjutspetsar, och tre anfallare satte press på bollhållaren (något mittfält att tala om fanns inte). Alverna försökte på alviskt maner passa sig fram till ett nytt mål men Anders Lentz höll sig vaket framme och kunde fånga bollen!

Jag är dock inte så säker på att jag skulle hålla honom som matchens lirare, jag skulle snarare valt Olof Boman med hans tre casualties eller Christian Giertta som gjorde de två viktiga (och svåra) första målen. MVP'n fick Johan Giertta, kastaren som nigglade och inte spelade en minut... ;)

Tack för en händelserik och rolig match Malitrius!

PS. Turfaktorn är bara för de två (tre?) sista rundorna, det var betydligt jämnare innan (båda lagen nära 50%)... .DS

Click on the charts to toggle relative statistics.