7
52
60
-
En bra start for Chaos Reformed gutta, startet driven etter noen heldige blocks og knocked outs løp ene goblinen i mål tidlig i første omgang, Forthjort skulle da starte neste drive, var uheldige med kickoff og fikk en ugunstig plassering av ball/ballfører, som gjorde at ene Bull Centauren kunne slå han ned, så snappet en av goblin gutta balle og kom seg i mål, det var det for den omgangen.

Andre omgang starte som første sluttet Human gutta hadde ikke mye hell med seg i dag, etter mye om og men blocking/blitzing osv snappet ene goblinen balle og løp i mål.

Etter noe som begynte og bli en vane så Stile CR opp igjen denne gangen var FH litt mere heldige og kom seg et stykke ned på CR sin bane men etter noe syke blocks en snapp av ballen GFI og en syk pasning ( Long PASS) som gikk bra, kunne den ene goblinen komme se langt nok ned på FH sin bane halvdel slik at de ikke kunne tas igjen, neste runde 4-0, resten av omgangen gikk fra og tilbake men ikke noe spess skjedde, etter kampen var fansen til CR meget fornøyde og fikk masse nye medlemer ( +1 FF), den ene goblinen som hadde scoret 2 av målene besto ALVE prøvene og fikk sin belønning ( +1AG ), nok cash til og kjøpe enda en CDwarf, vi ligger i rute.