15
45
57
-
Seductive Dancers mødte op til kampen mod Cantina Cast med sædvanlig arrogance og regnede med en nem sejr. Denne følelse af at kampen bare var noget der skulle overståes blev forstærket af skader på modstandernes hold i anden og tredje runde.

Kampen forløb da også planmæssigt og der blev scores til 1-0 som der skulle, men Cantina Cast kom hurtigt igen og med nogle smart dodges og en godt pass stod der pludselig 1-1. I de sidste minutter af første halvleg ville en af Seductive Dancers\'s blitzere forbedre sine passing skills men fejlede og dette skulle vise sig at være en dyr fejltagelse. Et hurtigt kontra angreb af Cantina Cast som inkluderede et dodge med deres Rat Ogre resulterede i at de fik scoret og gik til pausen med en 1-2 føring, noget der absolut ikke passede de arrogante damer i Seductive Dancers.

Starten af anden halvleg gik uden de store overraskelser. Seductive Dancers fik udlignet til 2-2 og forsøgte at forhindre Cantina Cast i at score, dette lykkedes dog ikke da disse fik scoret i kampens sidste minnutter til slutresultatet 3-2.

Sejren blev dog en dyrt købt for Cantina Cast da deres Rat Ogre blev dræbt på pitchen få minutter før de fik scoret deres sejrs touchdown.

Tillykke til Jomfru Cup\'ens anden store overraskelse, resterne af Cantina Cast.

Click on the charts to toggle relative statistics.