-
-

#3 Svenn Arnhir – Smashed Hip (-MA)
Kvartfinale i Den Danske Liga.
De undertippede Buskindianere havde forberedt sig grundigt på kampen og havde enda fået smuglet en kniv og en ekstra mand på banen fra kampens start. Det gik hurtigt ud over Svenn, der fik snittet knæhaserne over, og den halvblinde og meget berusede doktor gjorde mere skade end gavn. Svenn må sidde over næste kamp, og han kommer nok altid til at halte lidt.
Ulvene var heldige med at ikke at få flere spillere sendt på lazerat, og også heldige med at Ermod fik scoret det første touchdown. Nu var det Indianernes tur, men de skulle bruge flere forsøg på at samle den blodindsmurte bold op, og selvom de kom helt ned i Ulvenes Endzone, fik Ulvene sat et desperart forsvar ind og 1. halvleg endte 1-0.
2. Halvleg startede med et hurtigt og veludført touchdown af Buskindianerne, efterfulgt af et næsten lige så hurtigt touchdown af ulvene. Trætheden var ved at melde sig på begge hold, og der blev ikke lagt kræfter i blokeringerne længere. Da Busk Indianerne skulle til at udligne til 2-2 i kampens sidste minut, faldt starblitzer Engelbert Busk, og Ulvene fik lagt boldholderen ned. I et sidste desperat forsøg spurtede Broder Langnir hen til bolden, men han var for forpustet til at kunne kaste den til Thormod der ellers var i helt fri scoringsposition. 2-1 til Thormods Ulve, og de er nu klar til semifinalen, hvor de dog må undvære Svenn, men til gengæld har fået råd til forstærkninger!