3
23
21
1
Kampen starter. Wham bam, Alf-Redd Littshock går ned for telling, og Mona Ryen løper lett inn til karrierens første TD. Det slår over til regn. Dauingene finter venstre og går høyre. Effektivt mot forvirrede alver. Litt slossing og Emmanuel Desperados får jogge nedover sidelinja. Alvene hopper og spretter og forsøker fortvila å komme seg opp fra liggende stilling. Sakte men sikkert opp mot mål, og i de siste fasene mister Hood Robin ballen på vei inn i målsona og ballen spretter ut til midt på banen via hendene på Drita Festlig. Heldigvis for Gravlunden ender ballen mellom to egne spillere, og en modig alv blir effektivt forstyrret fra å greie å plukke opp ballen. Vestre Garvlunden kan slepe seg inn til 1-1.

Start av 2. omgang. Alvene får en uventet blitz på kickoff og skal "bare" bruke Gjermund Treskalle til dytte en på en av daudingene, men som mange ganger før går Sagmugghue rett i bakken. Daudingene gjør en god drive, men to desperate skogalver smyger seg gjennom og får slått ballen ut av hendene på forsvarende lag. Langt bak, nært motstanderens målsone, gjør alvnene noe såpass uvanlig som å drive et VELDIG oppholdende spill. De driver det faktisk så langt at det er nesten så det skjærer seg, men når Jardar får hjelp er det ingen sak å bare hoppe inn til 2-1. Alvene er redusert til 8 mann. Det er en snau halv omgang igjen å spille.

Igjen driver de døde sakte frem. Men nok en kjempeprestasjon fra alvene får til en oppstilling der Ben redic Fy fasan må dodge, og går rett på trynet. Alvene ser sitt snitt til å snappe ballen og klargjør for mål i siste omgang. Dessverre for de grønne går det siste trekket skeis, og en runde før slutt står alvene uten mulighet for mål. De virket tydelig fornøyd med en knepen seier.