4
34
1
Der var lagt op til en målrig kamp, flot boldspil og lækkerier for tilskuerne, da de to vindende elverhold stod over for hinanden. Men topopgøret i Western Division blev noget af en fuser.

Ørnene startede med bolden, og havde allerede i turn 2 en oplagt chance for at score, da flere catchere stod klar. Men throweren Mithrandir havde en elendig dag. Først fumlede han kastet, og lige bag efter fejlede han at samle bolden op i helt fri position.

I stedet for en sikker 1-0 føring og flot elverspil, fik tilskuerne herfra en noget rodet kamp, der mere lignede et slagsmål fra Eastern Divison. Da park-elverne fat i bolden, fløj Ørnene om boldholderen, men de første fire blocks mod ham missede. Så var alle rerolls blevet spildt, og næsten alle Ørnene stod til at blive blocket tilbage. Og da dommeren tydeligvis var blevet bestukket, så fik park-elverne lov til at trampe, mens Ørnenes første og eneste foul førte til en udvisning.

Park-elverne udnyttede overtallet til en pauseføring på 1-0, og meget få af Ørnene havde lyst til at komme på banen igen. Kun 5 af dem stillede op efter pausen mod modstandernes 8, der startede med bolden.

I modsætning til første halvleg havde Ørnene dog langt mere held. Trods kun halvt så mange på banen lykkedes det at få bolden fra modstanderen. Men den heroiske indsats kom for sent. Ørnene sluttede med kun 2 spillere på banen, og park-elverne scorede til det noget atypiske elver mod elver-resultat: 2-0.

Ørnene måtte tilmed tage til takke med lave winnings, så det eneste positive i kampen var, at Ørnene helt undgik skader og nu for første gang i turneringen er 12 mand klar til næste kamp.

#1 sopo – Smashed Knee (NI)
Parkens bedste havde spillet en hård kamp i sidste runde hvor en af holdet profiler døde, men ingen begræd tabet da erstatningen Nygarno havde vist sine evner.

Det blev en taktisk kamp hvor stilen blev lagt i de første minutter af kampen med 1 skade til hvert hold. Dette gjorde at coach comebackkid lagde en forsigtig taktik til resten af kampen, da holdet healer på mystisk vis var forsvundet efter første kamp.

Ørnene var skræmte af deres hårdføre fætre fra parkens rå miljø. Måske derfor tabte Mithrandir bolden og fik en tur ud til publikum af Nygarno. Men ørnene havde ikke lært at frygte sidelinjen og igennem kampen blev de skubbet ud til et ellevildt publikum. De havde troet de skulle se en kedelig kaste kamp men de fik god fight og hård spil at se. Helt fortjent scorede Nygarno til 1-0 lige før pausen.

De fleste af ørnene var blevet vingeskudt i første halvleg og de stille kun med 5 spillere til start. Parkens bedste have i halvlegen aftalt at de skulle prøve af få samtlige ørne ud af banen. Taktikken holdt ikke helt, da der var to pipfugle tilbage, da ingen rigere end Nygarno scorede til 2-0.

Coach comebackkid udtaler at holdet kun kan spille rigtig bloodbowl og ikke elverstikbold.

Click on the charts to toggle relative statistics.