-
-
-
-
Matchen började väldigt bra för Fjellstein och det första som hände var att Pontus af Gripenstierna-Bokk åkte ut med bår till publikens stora förtvivlan. Men det vände lika snabb igen när Leinard fummlade med bollen långt upp på motståndarnas planhalva. Grpenstiernas spelare såg otroligt stela ut i första halvlek och i mitten av första halvlek klämde Odd Fjellstein in bollen. Genom ett avancerat passningsspel lyckades dock Gripenstierna kvittera precis innan halvlek. Andra halvlek bjöd mest på gröt och Mona Fjellstein var nära att bli hamburgerkött när domaren tydligen hade fått något i ögat. Någonstans ur gröten lyckades till sist Leinard Betjänten komma loss och skapa ett 2-1 överläge som stod sig till matchens slut.

-

#16 Pontus af Gripenstierna-Bokk – Smashed Knee (NI)
Not till nästa match: Skippa skor med klackar.

Pontus visade vad som händer när man beblandar sig med pöbeln. Utburen på bår redan innan matchen börjat. De usla norrbaggarna började spela innan dummaren blåst av. Just vad man kan vänta sig av såna fjällvandrande bönder.

Det märktes att det var vår första match. Inte en enda gång lyckades någon spelare ta sig bort från någon av de korta fula norrmännen. Måste vara klackarna på skorna.

De skäggiga norrmännen lyckades på något mirakulöst sätt få bollen över kortlinjen. Inte ens de själva verkar veta hur det gick till.

Håkan af Gripenstierna visade varför det är han som är arvinge. Efter ett passningsspel som helt ställde norrmännen kom Håkan fri. Den springande hamburgaren Bjarn försökte ta bollen men fick smaka på Håkans höger. Trist nog hade norrmännen en skelögd fältskär som på något underligt sätt lyckades hålla hamburgaren i spel. Just som kolen i grillen hade börjat få fyr.

Andra halvlek skulle helt klart vunnits av oss. Våra lojala fans, nästan 50 hade kommit till matchen, slog ner dummaren. Nåja, han förtjänade det. Hungern satte in och det var nästan så att den gående hamburgaren Mona blev lagd på grillen. Oturligt nog tog hon sig upp igen.

Matchen slutade iaf oavgjort, även om norrmännen hävdar att de vann, men de kan självklart inte räkna.

Vi kommer lämna in en protest mot det sista målet. Helt klart var det offside.