25
3

#10 Araelas – Broken Ribs (MNG)
#10 Araelas – Smashed Knee (NI)
De grønhudede puljevindere havde valgt at møde de forsvarende mestre i kvartfinalen. Det valg var tæt på at blive skæbnesvangert for dem. Men i kampens afgørende øjeblikke havde de både dommeren og de berømte marginaler på deres side.

Første halvleg gik ellers helt planmæssigt for Ørnene. De begyndte med bolden og havde ingen problemer med at trække tiden lidt og score til 1-0 i turn 5. Det gjorde, at orkerne ikke nåede at udligne før pausen. Og samtidig vandt grønhuderne kun 3-1 i CAS i første halvleg, så elverne kunne stille 10 mand mod 11 efter pausen.

Ørnene gik derfor på banen med hovedet højt og stor tro på en sejr. Og selv ikke det at grønhudernes fans fik bagbundet dommeren, så ud til at slå elvernes kampplan i stykker. Ørnene fik presset orkerne hårdt fra start, og det lykkedes at slå orkernes boldholder ned. Men den muskelløse goblin Snaazazz, der mirakuløst stadig var på banen trods mange blocks, fik med nød og næppe reddet situationen og udlignet i turn 4.

Elverne, stadig med 8 på banen, havde derfor rigelig tid til at score sejrsmålet. Men så kom Nuffle på banen med de berømte marginaler. Rookie thrower Elthimdir fumblede et nemt pass med dobbelt 1'er.

Orkernes lille goblin Snaazazz havde derimod ingen problemer med at kaste bolden efterfølgende. Godt nok blev den ikke grebet, men et par heldige bounce senere havnede bolden alligevel hos en ork, der stod beskyttet af to guard-spillere. Så havde Nuffle og hans berømte marginaler afgjort kampen.

Spørgsmålet er nu hvad der sker med Ørnene. To af stjernecatcherne ser allerede slidte og gamle ud efter 8 og 14 kampe. Og mange andre spillere render rundt med permanente småskavanker. De næste to placeringskampe må vise om Ørnene har en fremtid eller har fløjet deres sidste tur over de tågede bjergtinder.