44
66
1
"Ham kimkaster kunne vi godt bruge på vort hold - og blandet med Hobkartofls held, ville vi være urørlige" udtaler tutu dagen efter dagen derpå.

Kampen burde være lukket efter nogle slemme elvercas tidligt i første halvleg, og en bundsolid cagescoring i 8 Herpesturn.

I øvrigt spændende for thecumbackkid at se hvilke sygdomme boti og mino slæber rundt på, efter nærkontakten med smittebærerne.

Men ak! Efter en uforstålig lang tillægstid i første halvleg, fik elverne sat en fantastisk scoring ind.

I anden halvleg gik elverne fulde af dødsforagt, benhårdt efter sejren. En ubeskrivelig scoring der, i bedste elverstil, indeholdt et handover, et longpass, nogle gfi krydderet med et par dodges og pyntet med et single-pow.

Derefter var det op af bakke for de udslidte lovemachines - men, men, et sent mål gav det alt i alt fair resultat 2-2.

Slutteligt må vi, på kraftigt opfordring fra vores seneste mange modstandere, venligst anbefale Drugless usle rotter, at medbringe en defillibrator til vort kommende møde.

#14 cerolid – Smashed Hip (-MA)
Parken bedste stillede op til kampen som de moralske vindere af sidste sæsons taberpokal. Men for holdet der i første sæson var i topform og kom i finalen, er sidste sæson glemt. En ny elver taktik gav uafgjort mod herpes banden, men dårligt taktisk spil presse spillerne til at score på deres chancer og i øvrigt få tæææsk. En lille diskussions om held i første halvleg, ende nok lige, da elverne havde få 3 spillere skadet, men scorede i dommeren overtid. Sådan er rigtig blood bowl!

Click on the charts to toggle relative statistics.