29
21
3
Bronzekampen i sæson 8 blev en noget af en farce.

Ved stillingen 1-0 til elverne i første halvlegs turn 6 gik strømmen lige pludselig på stadion. Da lyset kom på banen igen, var der pludselig to bolde på banen, men inden spillet nåede at fortsætte gik strømmen igen. Det førte til heftige diskussioner og de fleste af de 66.000 tilskuere faldt enten i søvn eller gik skuffede hjem.

Da stadion-projektørerne endelig tændte igen (efter 6 forsøg), så nægtede rotternes boldholder at rykke sig. Begge hold blev efterhånden tidspressede, da de skulle hjem til sæsonafslutningsfesten, så efter timelange diskussioner valgt dommeren at fløjte til pause 3 turns for tidligt.

Rotterne protesterede voldsomt, da de mente sig sikre på at have udlignet, så dommeren beordrede elverne til at give rotterne bolden i starten af anden halvleg. Til gengæld lovede han ikke at smide elverne ud for at foule.

Da rotterne havde fået den gratis scoring til 1-1, var der kun 6 turns tilbage af den mærkværdige kamp. Elverne var tydeligvis blevet helt kolde af den lange afbrydelse, og endte med en luckprocent på 32 i anden halvleg.

Første uheld skete med det samme kampen igen gik i gang for alvor. Her startede Ørnene med en afgørende dobbelt 1'er så bolden lå på jorden mellem 3 elvere i stedet for i sikre elverhænder.

Rotterne var tydeligvis ikke blevet kolde af pausen, så en storm vermin gik lystigt ind i rundkredsen, samlede bolden op på en 6'er og dodgede væk igen til 2-1-scoringen.

Elverne udlignede til 2-2 med to turns igen, og havde chancen for at få uafgjort. Det krævede en GFI og så et 2d blitz med reroll mod en gutterrunner uden skills. Men så kom kampens anden afgørende dobbelt 1'er og elverne nåede ikke engang frem til et blitz.

Ærgerligt nederlag i en mærkværdig kamp. Dog fik elverne råd til en ny spiller og 2 nye skills og undgik skader.