31
77
-
En kamp preget av mye uflaks for operafantastene, og ditto flaks for de mørkegrønne.

Opera begynner i angrep. Men avsparket blir blitz. Og orkene løper frem, tar ballen og scorer i sin turn 2. I påfølgende angrep får menneskene klynget seg rundt ballen. Men lagets mest fingernemme (på papiret) Oberto klundrer det til, og selv med reroll ligger ballen fortsatt på bakken. Orkene får ikke tak i ballen, men klenger seg på boksen rundt ballen og stresser menneskene. Oberto får nå tak i ballen, og prøver å kaste den langt vekk. Men det blir ikke så veldig langt. For rett forran ham står Rage som frekt intercepter ballen. Orkene får etablert boks og masjerer i mål. Det blir 2-0, som også er stillingen til pause.

Med en 2-0 ledelse i 1. omgang og startende med ballen i 2. omgang føler orkene seg trygge på seier. Så de går for en kjapp (til orker å være) scoring. Men orkene blir distrahert og litt for opptatt med å banke opp mennesker. Så på vei ned til mål blir Oberto hardt skadd, og kommer ikke til å løpe like raskt når han er frisk igjen. Det hører med at apotekeren her gjorde en jobb som står under en hver kritikk. Enda værre går det med La Traviata, som bøter med livet. Det scores endelig i turn 5, med håp om å kanskje kunne snappe til seg ballen nok en gang før kampen er over. Men menneskene er de som kommer nærmest å score det siste målet. Carmen klippes ned i orkenes siste turn, og ingen andre mennesker er nærme nok å score. På motsatt langside, langt fra ballen, syns Hammerknuckles det er på sin plass å drepe Nabucco.

Kampen ender 3-0. Og i overkant blodig for BloodOpera.

Click on the charts to toggle relative statistics.