-

#5 Hege Fjellstein – Smashed Knee (NI)
#5 Hege Fjellstein – Broken Ribs (MNG)
#6 Harald Fjellstein – Broken Ribs (MNG)
Vad ska man säga Hege orkar inte leda familjen snart, 4 förluster har lett till att familjen funderar på att flytta från storgatan. De är mycket skam nu att käka ute.
Kestner dunkade på och familjen orkade inte hänga med. 1 kom, 2 kom och sedan lyckades Mona rusa in bollen och matchen såg ut att gå mot 1-2 men då kom trean och kestner hade spelat ut Familjens heder och spelglädje

Hege ska skriva mer om matchen men just nu så e det sorgtid borta hos Fjellstein.

-
Kestners hade innan matchen hört om några rätt tuffa snubbar ifrån granlandet. Inte för att Kestnerns direkt var förskräckta, men de var ändå något förvånade när de tittade på vilka som stod där på andra sidan gläntan. Två feta kossor och ett gäng trädgårdstomtar, dessutom tomtar av segunda kvalitet!

Redan kanske en aning segervissa var inte Kestners helt med på noterna när trädgårdstomtarna började första halvlek med en tjuvstart! Dock vacklade inte tomtarna så långt, så Kestners hade inga problem att fånga in dem.

Som sanna trädgårdsodlare är trädgårdstomtar inget Kestners ser med glädje på. Och speciellt dessa halvfabrikat förtjänar en omgång! Ungefär halvägs in i första låg redan 3 st tomtar redo för att limmas. Efter det var det inga större problem för Kestners att trycka in ettan. Inför andra så hade en av kossorna förirrat sig in i skogen, så det gick ganska lätt för Kestners att även gå upp till 2-0. Dock trädde några små gröna gubbar som de inte lagt märke till innan fram för motståndarna och med en av kossornas hjälp lyckades faktiskt Fjellstein reducera.

När tre turns vardera återstod var det åter vår tur att anfalla. Johanna använde stora handen men stod rätt ensam på vår planhalva mot två kor som anföll i galopp! Med kyla kunde vi dock avvärja hotet och trycka in 3-1.

Köttblomman var en aning rosablek, speciellt i början av halvlekarna sov han duktigt och behövde några kängor för att komma igång.

Click on the charts to toggle relative statistics.