3
12
57
-
Andre runde er igang. To lag som vant sin første kamp møtes for å vise hvem som er favoritt. Mennesker mot orker, akkurat som i 3rd edition spillet. To jevngode lag. Orker med en del styrke, guard, mighty blow og side step av alle ting. Mennesker med hurtighet og dodge. Første omgang startet sakte. Orkene fumler med ballen, men holder seg bak midtlinja. Plutselig, som lyn fra klar himmel, treffer en fireball buret med ballen, og kampen er igang.
Menneskene snapper opp ballen, og klarer å lure seg inn i mål. I andre omgang innser orkene at forsvar er beste angrep og setter opp en vegg av grønn hud, tenner og klør. Umulig trenge gjennom, velger menneskene å trekke bakover på banen for å få litt spillerom. Det fumles med ballen, men menneskene klarer å plukke den. I et desperat forsøk på å sikre ballen, løper en ensom catcher av med ballen, snubler, men klarer å skyve ballen en ekstra rute foran seg. Avstand til ballen blir for lang, en black ork prøver å springe etter den, men misser helt, og kampen ender 1-0.

Click on the charts to toggle relative statistics.