-
-
-
-
Rotat näyttivät suippokorville, että rohkea rokan syö. Siimahännät eivät haltioiden aloitusmaalista tai sen jälkeisestä mellakasta hämmentyneet, vaan lähtivät oitis vastahyökkäykseen. Tasoitusmaalin juoksi Wild Willie juuri ennen ensimmäisen puoliajan loppua.

Toisella puoliajalla oli rottien vuoro jälleen hyökätä, ja erinäisten yhteenottojen ja pallonriistojen jälkeen Wild Willie kipitti maalilinjalle juuri ajoissa vastaanottaakseen Flick Fastfootin upean syötön.

Suippokorvat lähtivät apinan raivolla hakemaan tasoitusmaalia, mutta hyökkäys kaatui sisukkaiden gutter runnerien yhteispeliin Flick Fastfootin runtatessa palloa kantaneen Aerys Shademistin maahan ja napatessa pallon tylysti itselleen. Raivosta kihisevät haltiat piirittivät palloa kantavan Flickin, ja alkoivat takoa tätä - tuloksetta. Rotta kun ei suostunut millään ilveellä kaatumaan, vaan kesti runnomiset pystyssä pysyen ja heitti lopulta pallon pois lihamuurin tieltä. Haltiat eivät enää saaneet palloa haltuunsa, ja näin ollen matsi päättyi ilman pahempia haavereita Rottarollareiden 2-1 voittoon.

Click on the charts to toggle relative statistics.