-
-
-
-
Matchen började, trots den rådande snöstormen. Kalliokoski's började med att slå ut Lucretia, vår stjärnspelare. Detta var bara början på vad vi trodde skulle bli en slakt. Med Lucretia borta, hur skulle det gå?

Alla kännde nog sig oerhört pressade, men istället för att vika sig, gav vi allt. Det fanns nog inte en enda spelare i laget som gjorde en dålig match.

Isprinsessan Moria började med att dansa in 1-0 målet bara minuter efter att matchen börjat. Ingen trodde nog att hon skulle hinna fram, men hon har visat sig vara en kvinna med många klor på sin piska.

Efter 1-0 målet kämpade vi resten av halvleken med att hindra Kalliokoskis från att göra mål. Med ett flertal spelare i KO boxen och ett par i reserven slutade första halvlek 1-0.

Efter det var det vår tur att sparka bollen. Mer peppade än någonsin kämpade vi. Och med fru fortuna på vår sida i avgörande lägen, lyckades vi efter mycket om och men att avsluta med 2-0 i slut minuten på andra halvlek. Det fanns inte längre EN stjärnspelare, utan ett helt fantastiskt lag. Lucretia var mycket nöjd med oss och belönade oss efter matchen med att ordna middag för våra herrar, och vi fick äta smulorna från deras bord.