54
11

#9 Ximena Rocotillo – Gouged Eye (MNG)
Med 8 Blodgers och Morg'n'Thorg ställde de modiga unga kvinnorna från Calmare upp sig. Nuffle log mot dem och lät dem få börja med bollen, vilket gav dem en chans att slå först mot de brutala busarna från Limmared.

Lowlifes fick tag på bollen halvvägs genom första halvlek och gjorde sedan mål; tjejerna hade två rundor på sig att kvittera men misslyckades och fokuserade på att försöka skada så många kaoskrigare som möjligt.

I andra halvlek lyckades tjejerna punktmarkera kastaren i kaoslaget som backat ner nästan ända till sin egen baslinje, ensam med bollen, och när han skulle försöka ducka undan för att kasta snubblade han och hade svårt att komma upp igen. En medspelare med begränsade färdigheter kom till hans undsättning, men de tre amazon-blitzarna hade inga svårigheter att hunsa de två mansvarelserna och hålla ut tills de kvitterade och lät slutresultatet i matchen bli 1-1 i sista sekunden.

Matchen präglades av ett övervåld från Calientes som sällan skådats under deras tidigare matcher. Tjejerna genomförde 54 Blocks och fick bara 24 mot sig, och foulade inte mindre än 11 gånger (domaren utvisade tre spelare under matchens gång). De hade mer tur än genomsnittligt med armor rolls när de blockade, men lyckades ändå inte skada så många motspelare som de hoppats på. En spelare vardera i lagen missar nästa match på grund av skador de fått på planen, men alla kommer att överleva utan permanenta funktionsnedsättningar.

Den här gången var det ingen i publiken som kastade sten på Morg 'n Thorg, utan han fick spela hela matchen.