-
-
-
-
Efter knackiga inledningar i båda halvlekarna så ryckte helgonen upp sig o spelade effektivt och brutalt. Försvarsspelet var felfritt men anfalls spelet lämnar mer att önska. Man hade vissa problem att penetrera lambahovs försvar under sin offensiv i andra halvlek och enbart via smart spelande av Svenne kunde man få fram bollen till honom som kunde sprinta in den för det avgörande 2-0 målet. Offensiven har en tendens att stanna upp när helgonen spelar långsamt och det ger problem med att göra mål. Bollen o bollhållaren var aldrig i riktig fara men man får kämpa för mycket för å få in bollen. Publiken verkar inte heller ha gillat det långsamma spelet o startade lite klassiskt läktarvåld istälelt för att decimera båda lagens fanclubs..

______________________________
Lycka till under nästa säsong Treefinger. Spelar du lika bra försvar då lär du gå långt..

-
Helgonen spelade ett ofelbart försvarsspel som Revolters slog sig blodiga på. Mopeden bröt vevaxeln, ungarna i trappuppgången blev utelåsta och de skrikande ungarna fick snabbt en napp. När allt gäller så skulle Revolters nog spelat lite mer försiktigt, inte ta alla närstridskamper och helst haft lite mera tur med tärningarna.

Tack för matchen Fejd! Nu är det dags att satsa på Svenska ligan där Revolters tänker göra comeback och visa att Lambohov trots allt är det hemskaste området i Linköping.

Click on the charts to toggle relative statistics.