-
-
-
Hmm, tuff match mot ett bra lag och en bra coach.

Var på förhand lite rädd att matchen skulle bli lite ensidig och att kombat´´s orcer skulle göra slarvsylta av mig. Jag hade lite tur med handikappen och alla hans blitzers missade första halvlek relaterat till att tre fick morleys revenge och en fick running late.

Jag ägde första halvlek och kontrollerade spelet, men det krävdes lite tur för att jag skulle kunna komma loss med min ballcarrier. Jag gjorde TD sent i halvleken och eftersom han bara fick en turn på sig att replikera och inte hade några gobbos kvar så stod det 1-0 till mig i halvtid.

Andra halvlek manade kombat på sina orcer och med hjälp av två stycken ST5 gubbar höll han relativt lätt undan mitt försvar och kunde dodga in kvitteringen.

I slutet av matchen kunde jag gjort en viktig TD för segern men en Stand Firm Blocker ruinerade den lilla chansen jag hade.

Jag är nöjd med 1-1 i min premiär i Svenska Ligan och ser fram emot att ta med mig Krimstone Krushers upp en division.