-
-
-
-
Klanen kom in peppade inför matchen matchen, vilket visade sig på en gång då de var snabbare på starten trotts att deras motståndare började med bollen.
Men sedan visade de att det var deras första match någonsin, De lyckades inte med mycket och de Upstigna kunde nästa promenera in med bollen för ett noll.
Efter en samling och mycket blåmärken senare så hade den nya taktiken inpräntats på laget av Urgash.

Man började nu med bollen och tänkte krympa ihop avståndet mellan lagdelarna och göra det ocher gör bäst, gröta hårt.

Denna gång var de Upstigna snabbare av bollen och satte omedelbart press.
Efter ännu en misslyckad början med ett försök att få fram en pass, man har nu satt Yzrak på pass övning, hade klanen fått nog.

En välriktad känga från Whraag Hackaren skickade ut en Mumie på bänken för att inte återvända denna match.
Därefter vände matchen, till en början verkade båda lagen förvirrade och inget fungerade för någon men sedan började ochernas hårdnackade taktik fungera, man kastade ut en motspelare i publiken och drev mot mål. Men de Uppstigna tänkte inte ge sig så lätt, efter att ha satt up ett bra försvar så såg det mörkt up för ochernas chans att kvittera innan halvtid, speciellt med tanke på hur de hade hanterat bollen fram tills nu.

Då kom helt plötsligt ett blixtrande snyggt spel som involverade halva laget i en manöver och 1-1 var ett faktum i halvtid.

När andra halvlek skulle börja var Cruris 2 man kort på banan varav en mumie och Klanen fick ta emot bollen.
Härifrån körde bara ocherna på och utnyttjade att de var fler större och starkare och gick sakta in med bollen under hela andra halvlek, trots ideliga försök från motståndarna att få loss bollen.

Så första matchen för Klanen blev en vinst trots en skakig början.

Click on the charts to toggle relative statistics.