-
-
-

#3 Jocke – Dead (RIP)
Khemris...och inte vilket lag som helst utan ett monster lag. Jag var mentalt förberedd på att få halva laget utslaget och förlora med 1-2 eller 0-1...

Nu tog matchen en lite annan vändning...vilket jag är glad för. Vintern gör sig påmind med en snöstorm i inledningen. Killers börjar med bollen...och det första som händer i matchen är att Jocke lämnar jordelivet och lämnar en lucka i försvaret efter sig. Eftersom han var skadedrabbad sen förut och en lång match kvar...valde han att avsäga sig hjälp från helaren.

Efter en chockartad start med passningsspel och försök till en snabb TD från Santas gäng halkar hans bollhållare på en isfläck och styper i backen.

Malte hoppar upp och masar sig bort till den nu lediga bollen och passar den till andra sidan av planen. "So far...so good". Efter detta började ettornas tid för ESR. 4 raka turnovers pga 1 RR 1 gjorde att 1:a halvlek slutade 0-0.

Vädret bättrade sig till 2:a halvlek och en snabb TD av Nanny gjorde ställningen till 1-0. Ett underbart försvarsspel medförde att ESR kunde erövra klotet och Nanny lyckades trycka dit 2-0. I slutskedet av matchen var det ytterst nära ytterligare en TD av ESR men Lill-Lars lyckades inte plocka upp bollen.

2-0 och East Strait Raiders kunde kamma hem sin tredje raka seger i div 1 Västra.

Otur med regen slagen Santa...men jag antar att din nästa opp jublar. Fast jag måste säga att din frustrations gang-foul i sista turnen var onödig...och att påstå att min olycka är din lycka ah well...då jublar väl jag oxå då i takt med dina kommade motståndare.

Click on the charts to toggle relative statistics.