-
-
-
Små killar att möta, men det blev en rejäl uppförsbacke direkt på start.
Min enda kille med block fick sitta i finkan under hele matchen, i turn 1 blockade en saurus ett träd med resultatet (bh) att han inte heller kunde vara med i matchen. Med den goda soppan i magarna som Halfville Hobblers bjöd på så var all träning bortblåst. En mycket seg första halvlek där Hobblers stänkte in 0-1 efter lite kämpande.

Nu hade vi driven och kämpade in 1-1 efter mycket möda.
Efter att ha snott bollen och skyddat den med vad man kunde fick domaren avbryta matchen då publiken kastat in en andra boll. Efter mycket strulande med bollen vem som höll den och vart uppkastet skulle äga rum, så kunde matchen fortsätta. Lyckan log lite mot Mumin och den avslutande viktiga 3+ dodgen lyckades vilket resulterade i 2-1.
Mumin gänget höll andan för de har sett de små flyga igenom luften med bollen för att göra mål från ingenstans. Mumin hade laddat och efter en PerfectDefence kunde man täcka träden så pass att de skulle bli lite svårare att göra en ttm. Träden som skött sig strålande slog sin andra takeroot på hela matchen i ett mycket prekärt läge och ttm blev omöjlig.

Tack för matchen herrbie det blev en klart tuff mach, utan både block och rr’s. Jag anade tufft motstånd med det blev tuffare än jag ändå väntade.
Uret visade 1h 10minuter, för att spela klart matchen men med det struliga avbrottet blev det nog en timme mera. Otroligt jobbigt och irriterande att det skall vara så struligt med bollarna då man loadar ett game.

Click on the charts to toggle relative statistics.