-
-
-

#3 Edvard – Smashed Knee (NI)
Efter en något slarvig inledning tar Pågarna över taktpinnen precis innan halvtid. Olle visar upp ett imponerande register och plockar med lätthet bort motståndarnas stjärna från matchen. I samma minut blir det 1-0 till de rödgula, som i andra halvlek kan koncentrera sig på att hålla tätt bakåt. Av bara farten görs sedan 2-0 i slutskedet.

"Två matcher kvar..." kommenterade en sammanbiten lagkapten matchen.

-

#1 Wochloxli Knekbucter – Broken Ribs (MNG)
#2 Diy anothday – Broken Ribs (MNG)
Matchen startade i ett rasande tempo och med ett utomordentligt försvarsspel så håller vi med lätthet tätt och erövrar även bollen och skall endast hålla i den så halvleken tar slut så vi kan starta andra med 0-0 samt bollinnehav, men på 30 sekunder vänder allt, Olle i Raska pågar dodgar sig fri och springer fram och slår med en singeltärning ned bullen Wochloxi lagets starka stjärna och bollbärare så pass att bollen kommer lös samt skadar honom, följande slag så slår Sven-Åke till Diy anothday som också blir ser injured bollen plockas upp och 0-1 är ett faktum, i detta läge hade vi redan 4st spelare på K.O bänken så som detta lag troget så spelades även denna match med pappersrustningar medans våra motståndare använder plåt, att vi aldrig lär oss.....

2:a halvlek startas därmed 9 man och blir ett ställningskrig i 5 turns där vi inte kommer någonstans Raska pågar spelar då smart och erövrar bollen och gör 0-2 i matchens slutskede

Tränaren utser även dagens sämsta spelare: Saferav lagets troll som trots stark uppbackning av sina medspelare lyckades med bedriften att förvirra bort sig i 6 av matchens 16 turns och var en stor bidragande anledning till lagets nederlag

Sammanfattat så gör vi en defensivt bra match till turn 8 i första halvlek, men pga individuella misstag, skadebenägna spelare, samt ett koncentrerat bortalag så faller vi och i andra halvlek får vi endast försöka skydda bollen och kommer ingenstans.

Miners ledning meddelar även i denna stund att laget läggs ned på grund av de uteblivna framgångarna så har till slut de tållmodiga sponsorerna dragit sig ut för att lägga sina pengar på något vettigare och de spelare som finns kvar lämnas till free transfer och kan kanske dyka upp på någon bloodbowl plan i framtiden.

Click on the charts to toggle relative statistics.